Stanovi I Apartmani Na Prodaju – Banja Vrdnik

od 2,370€ / m²
Prodaja

4235

ID nekretnine

Opis nekretnine

Stanovi i apartmani na prodaju u Vrdniku – Savršena investicija na Fruškoj gori

 

U srcu Vrdnika, u blizini hotela Termal i Premier Aqua, nudi se jedinstvena prilika za kupovinu stanova i apartmana u manjoj stambenoj zgradi sa svega 7 apartmana i 2 stana. Vrdnik je jedno od najpopularnijih turističkih mesta na Fruškoj gori, poznato po banjskom turizmu, čistom vazduhu i izuzetnoj prirodi. Zbog svoje blizine Novom Sadu (26 km) i Beogradu (77 km), postao je atraktivna destinacija za sve koji žele da spoje miran život u prirodi sa urbanom blizinom većih gradova.

 

Stanovi i apartmani visokog kvaliteta u Vrdniku

Zgrada je izgrađena od vrhunskih materijala sa posebnom pažnjom posvećenom energetskoj efikasnosti i udobnosti. Svaka stambena jedinica ima etažno grejanje na gas, sa zasebnim kotlom, što omogućava potpunu kontrolu troškova. Korišćena je visokokvalitetna španska keramika, PVC stolarija sa šest komora i troslojnim staklom, što doprinosi odličnom termo i zvučnom izolovanju. ALU roletne na daljinsko upravljanje i ugrađene inverter klime dodatno povećavaju komfor.

 

Prednosti života u Vrdniku i Fruška gora kao turistička destinacija

Vrdnik, smešten na obroncima Fruške gore, idealno je mesto za ljubitelje prirode i zdravog života. Njegova blizina Nacionalnog parka Fruška gora omogućava lagan pristup pešačkim i biciklističkim stazama, kao i brojnim manastirima koji su deo kulturne baštine Srbije. Očekuje se i završetak Fruškogorskog tunela, koji će dodatno unaprediti saobraćajnu povezanost, čineći Vrdnik još atraktivnijim za investitore i buduće stanovnike. Tunel će omogućiti lakši pristup Novom Sadu i Beogradu, smanjujući vreme putovanja, što je od velikog značaja za one koji rade ili putuju u ove gradove.

 

Dostupne stambene jedinice i cene

Zgrada nudi različite tipove stambenih jedinica, sa cenama prilagođenim različitim potrebama:

  • Dvosobni stanovi: 2370 €/m²
  • Jednosobni stanovi: 2470 €/m²
  • Garažno mesto: 15.500 €

Svaka stambena jedinica, osim apartmana broj 2 u prizemlju, poseduje terasu, što omogućava uživanje u svežem vazduhu i predivnom pogledu na prirodu Fruške gore. Zgrada je opremljena instalacijama za internet i kablovsku, a kraj radova planiran je do kraja 2024. godine. Ispred zgrade nalazi se parking za četiri vozila, dok se unutar objekta nalaze garaže sa još tri slobodna garažna mesta.

Preostale slobodne jedinice možete videti u prikazanoj tabeli.

Za više informacija kontaktirajte nas!

Adresa

  • Država: Srbija
  • Mesto: Vrdnik
Open on Google Maps
  • ID nekretnine 4235
  • Cena od 2,370€ / m²
  • Tip ponude Apartmani, Stanovi
  • Vrsta ponude Prodaja
  • Godina izgradnje 2024